Telefoon: 010 - 456 50 17

Zevenkampse Ring 287, 3068 PZ Rotterdam

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan!

Onze praktijk

100% tandarts, 100% aandacht!

Wij zijn een relatief kleine maar zeer professionele en betrokken tandartsenpraktijk. U wordt altijd door dezelfde tandarts, Sharam Afshari, behandeld waardoor er al snel een vertrouwensband ontstaat.

Wij beseffen dat een bezoek aan de tandarts voor velen nog altijd een belasting vormt die ook met angst gepaard kan gaan. Daarom nemen wij ruim voldoende tijd om u op uw gemak te stellen en goed voor te lichten. U bent degene die de regie voert! Wij doen niets zonder duidelijke uitleg en uw volledige instemming.

Door onze moderne behandeltechnieken kunnen vrijwel alle behandelingen pijnloos worden uitgevoerd. Dat is ook ons streven: het welzijn van u als onze patiënt!

Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken waardoor u ook in de toekomst met een gerust hart onze praktijk weer binnenstapt.

Wilt u meer weten over onze praktijk, onze werkwijze en over tandverzorging in het algemeen? Vraag dan ons praktijkmagazine aan door hier te klikken. Wij sturen u het kosteloos toe!