Telefoon: 010 - 456 50 17

Zevenkampse Ring 287, 3068 PZ Rotterdam

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan!

Waar u onze praktijk kunt vinden

Onze praktijk is zowel per eigen vervoer als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Parkeren is in de omgeving is gratis!

Met het openbaar vervoer
U neemt metrolijn B richting Nesselande en stapt uit bij station ‘Ambachtsland’. U steekt het winkelcentrum schuin over en loopt naar de Rietdekkersweg. Hier gaat u rechts en volgt deze weg ongeveer 100 meter tot de T-kruising met de Zevenkampse Ring. Hier gaat u links de Zevenkampse Ring op. Na ongeveer 200 meter bent u bij onze praktijk op nummer 287. Deze is aan uw linkerzijde.

Met eigen vervoer
U rijdt richting de wijk Rotterdam Zevenkamp welke tegen de wijk Rotterdam Ommoord aanligt. U rijdt Zevenkamp binnen via de Zevenkampse Ring. Bij de eerste stoplichten gaat u rechts. U bevindt zich nog altijd op de Zevenkampse Ring. Deze weg slingert zich door de gehele wijk. Na ongeveer 3 kilometer bent u bij onze praktijk op nummer 287. De praktijk is dan aan uw linkerzijde. Voor onze praktijk, gelegen aan de secundaire weg, is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze praktijk is gevestigd in een voormalig woonhuis en gaat hierdoor volledig op in het leefaanzicht van de straat. Het is het eerste, ingesprongen pand van deze rij woningen.